Löysitkö etsimäsi

Sinettiseurat


Valon ja lajiliittojen Sinettiseurakriteerit ja niihin liittyvä auditointi on sisällytetty jalkapalloseurojen laatujärjestelmään ja sen kehitysprosesseihin. Sinettiauditointia ei tehdä erikseen vaan jalkapalloseura saa sinettistatuksen osana laatujärjestelmää.

Jos seura ei ole vielä sinettiseura ja haluaa sinettistatuksen pyydämme olemaan yhteydessä Palloliiton alueellisiin seurakehitysvastaaviin:

  • Eteläinen alue (Helsinki ja Uusimaa), Taneli Haara p. 040 828 0746 taneli.haara(a)palloliitto.fi
  • Läntinen alue Janne Koivisto (Ahvenanmaa, Tampere, Turku ja Satakunta) p. 050 544 1604 janne.koivisto(a)palloliitto.fi
  • Itäinen alue Ali Kangas-Hynnilä ( Itä-Suomi, Kaakkois-Suomi ja Keski-Suomi) p. 040 749 5007 ali.kangas-hynnila(a)palloliitto.fi
  • Pohjoinen alue Esa Saajanto (Pohjoinen, Keski-Pohjanmaan ja Vaasa) p. 050 531 4149 esa.saajanto(a)palloliitto.fi

Lisätietoa Sinettiseuroista Valon sivuilla. 


Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle - lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät Sinettikriteerit.

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Sinettiseuratoiminnan tavoitteena on löytää seurassa yhteinen toimintatapa ja periaatteet, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa voidaan toteuttaa.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.Jaa: